Historiefortælling på video

Så længe daginstitutionerne er lukket pga corona-epedemien, fortæller jeg hver dag en historie live. Det sker klokken 11.00 på min facebook-profil facebook.com/mariaroerbaek
Du kan også se videoerne her. Skriv meget gerne en kommentar og fortæl, hvad du synes om dem.

Prinsesse Prut:
Sofie vil høre en historie om en prinsesse, der hedder Prinsesse Prut - og en lort, der havner i prinsessens hoved. Først siger mor, at hun ikke fortæller den slags historier, men så lukker hun alligevel døren og fortæller ...Drengen, der ville være superhelt:
Anton drømmer om at blive superhelt, og en dag får han en mystisk bog, der hjælper ham på vej. En historie for børn mellem 3 og 8 år. Fortalt af Maria Rørbæk. Børnene bliver aktiveret undervejs og skal fx lave forskellige fagter.Numsenapperen:
Kalle griner af Liv, da hun fortæller om det frygtelige, væmmelige, skrækkelige og forfærdelige monster, der bor hjemme hos hende. Men en dag skal Kalle sove hos Liv...En branduhyggelig historie:Sofie gider ikke høre en puttenuttet godnathistorie. Den skal være uhyggelig, skal den
Eventyrlia tur retur
5-årige Anna ke-e-e-eder sig, fordi børnehaven er coronalukket og hun ikke må lege med andre børn. Men uden i haven finder hun et mærkeligt træ, og så sker der noget.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar