Ønskehistorier på video


Her kan du se en række historier, som jeg har fortalt live på baggrund af ønsker fra børn. 

Før ønskehistorierne får du dog Prinsesse Prut, der er den mest populære historie på Godnathistorier Til Dit Barn. 

Prinsesse Prut:
Sofie vil høre en historie om en prinsesse, der hedder Prinsesse Prut - og en lort, der havner i prinsessens hoved. Først siger mor, at hun ikke fortæller den slags historier, men så lukker hun alligevel døren og fortæller... 
Ønskehistorie 8: Den glemte bamse
Normalt er det børn, der ønsker historier - men denne gang kommer ønsket fra Ingrid på 72. Hør historien om den etbenede bamse, der blev gemt og glemt.
Ønskehistorie 7: Den store dinokamp

3-årige Elmer vil gerne høre om en tyranussaurus, en spinosaurus og en iguanodon, som kæmper. 


Ønskehistorier 6: Bamsi og sutterne
Isak, Eva og farmor Lisbeth vil gerne høre en "historie om Bamsi, som blev væk sammen med bamsehunden Chase. De har sutter i maven, så måske har det noget med det at gøre."

Ønskehistorie 5: Herbert - den herreløse hund. 
4-årige Viggo vil gerne høre om en herreløs hund, der leder efter en ejer.Ønskehistorie 4: Hjælp drage, hjælp
Det går helt galt, da den kæmpe trold løfter børnene Anna, Emilie og Olav over på den anden side af bjerget, så de må få hjælp af dragen. I dag er det 4-årige Ingrid, der har ønsket en historie. 

Ønskehistorie 3: Den kæmpestore grumme krokodillebamse
7-årige Freja og 7-årige Frida har begge ønsket en historier om bamser. Frida vil høre om en bamse, der bliver ked af det, fordi en stor bamse driller - og Freja vil høre om en pige, der er vågen hele natten og derfor opdager, at hendes bamser er vågne og snakker sammen. 

Ønskehistorie 2: Den 3-hovede chokoladeelsker
2-årige Julie har ønske ten historie om en chokolade, der bliver spist af én, der både hedder Julie, Ingrid og Olav. Det fører til historien om de siamesiske trillinger, der ikke kan blive enige om andet end at æde chokolade. 

Ønskehistorie 1: En forfærdelig historie om lort
4-årige Viggo har ønsket en historie om en dreng, der går og siger lort hele tiden - og OGSÅ får lort ud over sig. (Ligesom Prinsesse Prut.)Her følger nogle af de første historier, der ikke er ønskehistorier: 


Drengen, der ville være superhelt:

Anton drømmer om at blive superhelt, og en dag får han en mystisk bog, der hjælper ham på vej. En historie for børn mellem 3 og 8 år. Fortalt af Maria Rørbæk. Børnene bliver aktiveret udnervejs og skal fx lave forskellige fagter. 
Numsenapperen

Kalle griner af Liv, da hun fortæller om det frygtelige, væmmelige, skrækkelige og forfærdelige monster, der bor hjemme hos hende. Men en dag skal Kalle sove hos Liv... 
Lydkvaliteten er desværre forringet
En branduhyggelig historie

Sofie gider ikke høre en puttenuttet godnathistorie. Den skal være uhyggelig, skal den
Lydkvaliteten er desværre forringet


Eventyrlia tur retur


5-årige Anna ke-e-e-eder sig, fordi børnehaven er coronalukket og hun ikke må lege med andre børn. Men uden i haven finder hun et mærkeligt træ, og så sker der noget.
Lydkvaliteten er desværre forringet


Ingen kommentarer:

Send en kommentar